top of page
Beschermings-bewindvoerder

Wij zoeken een nieuwe beschermings-bewindvoerder voor 24 uur per week.

Dat kan een ervaren bewindvoerder zijn die meteen volwaardig is in te zetten, of een medewerker die de competenties en ambitie heeft om uit te groeien tot volwaardig bewindvoerder.

Als bewindvoerder heb je de verantwoordelijkheid voor het volledige beheer van de inkomsten en uitgaven van je klanten. Je budgetteert, regelt voorzieningen, treft schuldregelingen, betaalt rekeningen, bent aanspreekpunt en voert administratie.

Daarvoor moet je niet alleen aan de opleidingseisen (willen) voldoen, maar ook affiniteit met de doelgroep hebben, stevig in je schoenen staan en lastige gesprekken diplomatiek kunnen voeren. Je bent betrouwbaar, integer, pro actief en zorgvuldig. Ook ben je vaardig met taal (in woord en geschrift) en computers. Een afgeronde HBO opleiding is een voorwaarde.

Het aanbod

Binnen grenzen is bespreekbaar waar en wanneer je werkt. Het salaris is afhankelijk van je niveau en achtergrond. Ter indicatie, een fulltime ervaren bewindvoerder met een klantenbestand van circa 80 klanten verdient tussen € 2800,00 en € 3200,00 bruto per maand. Kompas kent een thuiswerkvergoeding en onder voorwaarden een 13e maand.

Reactie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en de mogelijkheden bij Kompas, laat het dan weten door een e-mail te sturen naar vacature@stkompas.org, dan nemen we contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.

3.jpg
bottom of page